La meva llista de blogs

dissabte, 15 de març del 2014

Una Reflexió a mi mateix.



Si quant el president d'un Govern, per exempla, d'Espanya, que governa amb majoria presenta al congres dels diputats una llei i el resta dels partits, entitats socials, organitzacions sectorials, etc.etc, recriminem durant el debat o al carrer, que aquesta llei va en contra de la gran majoria d'Espanyols, i fan pressió perquè es retiri i la resposta del president és Tinc el poder de les urnes que ant determinat una majoria absoluta al nostre programa electoral , estic equivocat o està dient que només governa per qui, amb els seus vots ant atorgat aquesta majoria" digueu-ma, INNOCENT, o SANTA INNOCÈNCIA.

Jo fa tems que a la gent del meu entorn comento que, potser altres països més ficats en la democràcia funcioni, per exemple Reina Unit, tant Lliberals com Conservadors no lis “pesa”, en segons quines decisions botar en contra del seu propi partit, com també els EE.UU., on Demòcrates i Republicans no sempre segueixen les consignes dels seus partits, potser també ve donat per les lleis electorals i la forma d'elecció dels candidats, i no dic que les decisions d'aquestes postures no siguin polítiques, que i són, però sempre són els beneficiaris els ciutadans. Aquesta opinió no te'l suport d'informes ni dades estadístiques, simplement pel seguiment que unt modestament extreu d´informacions de la premsa i altres medis i tenint en compte d'on procedeix cada informació, aquí a Espanya, aquest concepte no existies atès que el ciutadà no escollim els nostres representants directament com ja sabem tots.

Però tornem al principi, en la meva reflexió, no és per analitzar el govern del Sr. Rajoy ni els governs anteriors que també ant tingut majories parlamentàries, siguin de dretes, esquerres o del Centre, estic pensant amb el fet que constantment, aquests governs, quan es recrimina una decisió on estan implicats els ciutadans, la Constitució és els paraigües que utilitzant per mantenir els seus arguments i aquí, segons la meva reflexió i també indignació és on la Democràcia es debilita i sagna. Llegeixo acuradament la Constitució, i altres lleis, en totes la referencia a la dignitat, legalitat, llibertat, igualtat, drets, obligacions, drets humans......¡¡ DELS CIUTADANS!!!. es qüestió principal.

La Constitució, se suposa que és la llei que deu permetre la convivència entre tots els ciutadans, és la mare de totes les lleis, on diu que si sóc liberal o sóc socialista, o altre pensament, tinc que legisla segons la meva ideologia, on ho diu , quin article, la mateixa llei implica els ciutadans, a tots els ciutadans, en la condició de què d´ells mana els poders de l'estat, però no amb una vicio partidista, penso Jo, en la base que tots tenim el dret a la dignitat, legalitat, llibertat, igualtat, drets, obligacions, drets humans. Un govern amb majoria, no pot governa per als seus votants, ha de governar per tots els ciutadans perquè si no és així, l'article -1 de la constitució, apartat 2, hauria de ser modificat i en conte de dir: Que la sobirania nacional resideix en el poble Espanyol del que emanen els poders públics de l'Estat, afegir: Segons les majories.


Mols entendran que això és la democràcia i en part tindran la raó, però si la llei principal d'una Nació on es parla de convivència, aquesta llei no pot ser manipulada políticament amb temes fonamentals com són, el dret a una educació lliure sensa idiologies fonamentalista, i sí en base els drets humans de les persones. A una justícia en balances equilibrades i lliura del poder polític. Dret a un treball digne i no d'esclavitud per engreixar les panxes dels explotadors. Dret a tenir un habitatge digne sense haver d'hipotecar la vida a costa d'una bombolla de totxo. Dret a protesta quan els nostres drets són menyspreats pels poders públics. Dret a la llibertat religiosa dintre un estat que es denomina aconfessional i no estar sotmès per una religió que políticament assetja l'estat. Dret a una Sanitat pública i digna dels impostos que tots els ciutadans paguem. Tots són drets fonamentals per la convivència entre persones i així la Constitució sentencia per molt que els tribunals competents manipulin segons els seus mentors.



I les Obligacions dels ciutadans, aquest apartat sí que está clar, definit i sentenciat, paguem i a callar, a la majoria s'ens aplica, per si ens despistem allò que diu “ La ignorància no t'eximeix de complir la llei “, i Jo ho sé per experiència personal, però pel que sembla les dones d'alcaldes, cantants i princeses i altres vips, això no és aplicable. Qui paga mana diuen, nosaltres no estem en aquest cas, els impostos ens ofeguen, si volem anar rapits, paga autopistes sobradament amortitzades, l'ensenyament obligatori, paguem llibres, materials, menjadors, sortides didàctiques, en Sanitat paguem la Seguretat Social i tot sent obligatòria i pública així estem contractant empreses privades per no haver d'esperar, mesos, anys i quasi segles per una radiografia un tac o l'operació i tractament perquè el teu cos descansi sense dolor.


En baixo aquesta parada perquè el meu cap bull de tanta reflexió, que per això he abonat dos euros per agafar un transport públic, almenys no podran acusar-me de maltractament el medi ambient en cara que el meu cotxa a passat l'ITV.

Tot això senyor i senyores está lligat amb els governs de majories i que només governant pels seus votants, en contra la Constitució i per tant el Sr. Rajoy no és el meu president, ni ganes, ell només governa pels seus 11 milions de vots el resta fins a 47 milions.......... no sé que pintem.

Salut companys 

A LA MERDA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡    

1 comentari: