La meva llista de blogs

divendres, 24 d’octubre del 2014

Que fem al carrer?.




L'Avi Manel en el seu Blog, Venus el Planeta dels meus Somnis, en la seva lluita, quasi diària, denúncia el que per ell és, Exclusió o Segregació, de l'escola on els seus néts estudiant, l'escola Artur Martorell. L'escola es presenta com la seva Web diu: laica, democràtica, plural, catalana, i verda. Plural perquè valora a les persones tal com són; amb les seves diferències culturals, familiars, religioses, personals, …. I, fins i tot, amb els seus errors.
L'Avi Manel, té dos néts amb la síndrome de l'Autisme, la seva implicació és total i ara estic personalitzant en ell per què tinc coneixement de què fa, però és tota una família que està dedicant el passat, present i futur, defenent allò que les administracions governamentals hagueren de fer, també els professionals que és dedicant a l'ensenyament on també hi ha una falta de fermesa amb exigir els medis per atendre els alumnes en deficiències rellevants i no delega en els pares per fer el que per llei no es compleix.
En l'escola del POL i el EDGAR, és evident que la falta, ja no de professionalitat, sinó de dignitat moral, també de la direcció de l'escola, estan acomodats a la feina sense cap mena de preocupació, amb una constant desídia en l'atenció especial que mereixent, avaluant sense cap mirament com l'alumnat general, obviant a l'hora de festes, de treballs, com l'avi Manel denuncia el tracte els seus néts.
Només hem d'entrar al Blog de "Venus el Planeta de mis sueños" Escola Artur Martorell de Badalona, fem-nos una pregunta, és aquesta la Catalunya que volem el 9N, la que abandona els nostres fills, nets, germans perquè són diferents, les famílies, a més de treballar, hauran de seguir lluitant contra la inoperància dels professionals, estic generalitzant, de l'administració, ara no, afirmo, si ha de ser així, que fem al carrer?.

24.10.2014
ricard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada